Ancestors má na PC datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ancestors má na PC datum vydání

Ancestors má na PC datum vydání

Filip Švácha

Filip Švácha

24. 5. 2019 10:19 3
Reklama

Jestliže už v očekávání vyhlížíte Ancestors: The Humankind Odyssey od studia Panache Digital Games, které vede designér Assassin's Creed  Patrice Désilets, máme pro vás dobrou zprávu. Vaše čekání se totiž pomalu ale jistě blíží ke konci. Vývojáři se společně vydavateli z Private Division pochlubili, kdy si titul zahrajeme.

Hra by tak měla dorazit na PC už 27. srpna, ale bude mít roční časovou exkluzivitu v obchodě Epic Games Store. V případě verzí pro konzole je situace o trochu složitější. Měli bychom se jich dočkat ještě letos v prosinci, avšak zatím nebylo zveřejněno žádné konkrétní datum. To určitě není něco, z čeho máme nějakou výraznou radost, ale bohužel se nedá nic dělat.

Při té příležitosti si pro nás tvůrci nachystali další ukázku ze hry, jejíž hlavní náplní by měl být vývoj vašeho rodu. Nepočítejte s tím, že budete nějaký hrdina, který vede lidstvo za slávou, spíše půjde o váš klan a o rodinu. Ten je stěžejním prvkem hry, neboť jen s jeho pomocí zůstane váš genom zachován. Klan si budete hýčkat a rozšiřovat pomocí ztraceným členům jiných klanů. Samozřejmostí je pak možnosti mít děti.

Vaše seskupení bude také muset jíst a pít, takže si dávejte dobrý pozor, jestli už jste zdejší džungli celou nevyjedli. To se pak musíte s celým klanem přesunout dál, jinak začnete umírat hlady. Dalším stěžejním prvkem je pak strach. Okolní prales rozhodně není nijak bezpečné místo, takže je plný různých šelem a dalších nebezpečí. Vydáte se na průzkum neznámých končin džungle, nebo vás ovládne strach a budete se schovávat na stromech? Pokud ale obavy překonáte, nakonec tak můžete získat nové území pro svůj rod.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama