Další náznaky z Death Stranding
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další náznaky z Death Stranding

Další náznaky z Death Stranding

Filip Švácha

Filip Švácha

27. 5. 2019 09:05 7
Reklama

Všichni už netrpělivě vyhlížíme dlouho očekávaný a tajemstvím obestřený titul Death Stranding od legendárního tvůrce Hidea Kodžimy. Zatím nás totiž trápí řada otázek, na které nemáme moc odpovědí, tak například stále přesně nevíme, o čem vlastně hra je, tedy kromě toho, že se bude týkat života a smrti.

Bohužel netušíme ani to, kdy si hru konečně zahrajeme a živě se spekulovalo o vydání Death Stranding až na další generaci konzolí.  Podle Sony by ale tato situace nastat neměla, neboť s The Last of Us Part II, Death Stranding a Ghost of Tsushima si stále užijeme i na PlayStationu 4.

Kodžimovi ale zřejmě velmi vyhovuje, že toho o jeho hře moc nevíme. K tomu napovídá i další krátká ukázka, kterou sdílel na svém twitterovém profilu. Opět jde ale pouze o náznaky. Ve videu uvidíte otisk dlaně, ve kterém se pravděpodobně odehrává nějaká z cutscén. Jediné, co nám slavný vývojář v ukázce sdělí, je krátké „vytvořte lano“.

No, tak tady to máme. Kodžima opět zmiňuje svůj projekt, ale ani trochu neodkrývá závoj tajemna, kterým je zahalen. Z dalšího tweetu nicméně vyplývá, že více bychom se měli dozvědět 29. května, tedy už pozítří. S ohledem na to, že Sony letos nebude na E3, očekáváme, že by mohlo jít o pořádný balík informací. Ostatně jestli Sony chce opravdu hru vydat na stávající generaci, bylo by celkem na čase se už konečně dozvědět, kdy už se jí dočkáme. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama