Hunt: Showdown si zahrajete i na Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hunt: Showdown si zahrajete i na Xboxu

Hunt: Showdown si zahrajete i na Xboxu

Filip Švácha

Filip Švácha

30. 5. 2019 14:04
Reklama

Online střílečka Hunt: Showdown je na Steamu v Early Accessu od února minulého roku, avšak to by se už brzy mělo změnit. Microsoft totiž oznámil, že Hunt: Showdown je nově dostupný v rámci služby Xbox Game Preview za 849 Kč. To ale není vše, protože někdy na jaře letošního roku hra konečně opustí Early Access.

„Stále trváme na tom, že vývoj Hunt: Showdown by se měl odehrávat za dozoru naší komunity a přesně to nám právě umožňuje vydání hry v programu Xbox Game Preview, díky kterému budeme titul, na základě názoru hráčů, nadále vylepšovat a přidávat do něho nové vybavení, prvky a scénáře. K vytvoření zábavné hry je pro nás stěžejní dialog mezi námi a komunitou,“ píše k tomu producent Cryteku Fatih Özbayram.

Jestliže jste nějakou náhodou o hře vůbec neslyšeli, jedná se o kooperační akci zasazenou do Louisiany, kde se v bažinách nacházejí nebezpečná monstra, která je třeba vyhubit. Za zabití kreatury dostanete odměnu, ale to jen v případě, že se vám trofej podaří úspěšně donést na určené místo. Má to ale háček. Když stvůru zabijete, okamžitě se o tom dozvědí další hráči vyskytující se na mapě a vydají se vás hledat, aby vám trofej sprostě odcizili. Navíc ještě moc dobře ví, kde jste, protože trofej vás prozrazuje. Musíte si tedy dávat setsakra dobrý pozor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama