Nové COD bez zombií, DLC nejdříve na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové COD bez zombií, DLC nejdříve na PS4

Nové COD bez zombií, DLC nejdříve na PS4

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

1. 6. 2019 13:25 2
Reklama

Přestože k oficiálnímu odhalení nového dílu série Call of Duty došlo už ve čtvrtek, několik důležitých otázek zůstalo nezodpovězených. Některé informace už dříve prosakovaly v podobě spekulací, o jiných jsme nevěděli vůbec nic. Jednu z těch nejdůležitějších uvedl na pravou míru Jacob Minkoff z Infinity Ward pro PlayStation Lifestyle.

Zombie režim se v posledních letech stal důležitou součástí série Call of Duty, a proto leckoho překvapily spekulace o tom, že by v letošním díle měl chybět. O návratu kampaně už jsme slyšeli, Minkoff ovšem v rozhovoru zmiňuje především důraz vývojářského týmu na její realistické a autentické zpracování. Právě i vzhledem k tomu, že by do prostředí nového Modern Warfare zombíci úplně dobře neseděli, se autoři rozhodli tento mód úplně vypustit. 

Další novinku prozrazuje trailer na hru na oficiálním YouTube kanále PlayStationu, kde oproti originálu přibyla krátká informace o tom, že spolupráce Sony a Activisionu bude i letos pokračovat a hráči na PlayStationu se dostanou k rozšiřujícímu obsahu pro Modern Warfare jako první. Exkluzivita bude stejně jako v případě Black Ops 4 trvat pouhých sedm dní, tedy podstatně kratší dobu, než tomu bylo v minulosti. Nebylo totiž výjimkou, že hráči na PC a Xboxu museli na DLC čekat celý měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama