Do World War Z vyšel nový update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do World War Z vyšel nový update

Do World War Z vyšel nový update

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 6. 2019 15:27 19
Reklama

Pro tvůrce ze Saber Interactive byl jejich poslední titul World War Z velkým překvapením. Komunita hru přijala pozitivně a dva miliony hráčů jsou toho jistě důkazem. Aktuálně vyšel do hry první z větších updatů, který přidává několik novinek. Jeho shrnutí si taktéž můžete prohlédnout ve videu pod novinkou.

Prvně se můžeme těšit na třetí epizodu z Japonska. Konkrétně jde o Tokijský scénář, který se jmenuje Cruise Control a dá nám možnost nastoupit do zaoceánského kolosu, který je plný lidí. Samozřejmostí je fakt, že zombie infekce si najde cestu i na tuto obří loď, kde začne páchat pěknou neplechu. Loď má namířeno na Kamčatku a vy spolu se svými parťáku budete muset loď zbavit nemrtvého šmejdstva.

Další novinkou ve hře jsou určitě privátní lobby, po kterých komunita toužila již od samého začátku. Nyní tedy nebude problém založit si svoji vlastní hru. Dílčími novinkami jsou samozřejmě nové zbraně a v neposlední řadě také nový druh nemrtvých nepřátel. Jde o Infectora. Zombie, který plive na dálku infikovanou tekutinu, která po zásahu okamžitě mění zasaženého v jednoho z nemrtvých. Tohoto soupeře musíte nejprve ustřílet a poté dorazit. Jinak se opět probudí s plným zdravím.

Update je již k dispozici a pokud vás bavila i původní hra World War Z, můžete se do ní znova zakousnout. Pokud jste již vyzkoušeli, napište nám do komentářů, jak se vám nový update líbí. Je přece zdarma. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama