Informace o budoucnosti Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Informace o budoucnosti Destiny 2

Informace o budoucnosti Destiny 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 6. 2019 17:40 4
Reklama

Update: Všechny informace se potvrdily. Destiny 2 skutečně zamíří na Steam a vytvoří se nová edice Destiny 2: New Light, která bude zdarma. Odhalilo se i nové DLC Shadowkeep a Destiny 2 bude součástí předplatného Stadia Pro.

Původní text:

Dnes v 19:00 bude Bungie představovat nový datadisk a „éru“ Destiny 2. Na webu Engadget se objevila zpráva, která tvrdí, že základní hra se přesune do F2P modelu, a to v září. Edice se přejmenuje na Destiny 2: New Light a dokonce vyjde na Steamu.

Destiny 2: New Light bude obsahovat všechen obsah z prvního roku včetně „základních módů, aktivit a odměn“. Navíc nově nebude žádný obsah exkluzivní pouze pro jednu platformu. Destiny 2 by navíc mělo podporovat cross-save mezi Xbox One, PC a Google Stadia. Ano, mimo jiné se Destiny 2 má dostat i na Google Stadia.

Uvidíme, kolik je na tomto úniku pravdy, ostatní okolnosti ale alespoň částem tohoto příspěvku odpovídají. Dle jiné spekulace bude Google Stadia skutečně obsahovat Destiny 2, a na Microsoft Store se na chvilku objevila předobjednávka Shadowkeep expanze, která má vyjít 17. září. O informacích z oficiálního streamu vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama