Do Battlefieldu V dorazil režim Outpost
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Battlefieldu V dorazil režim Outpost

Do Battlefieldu V dorazil režim Outpost

Marek Selinger

Marek Selinger

15. 6. 2019 10:47
Reklama

Poslední týden třetí kapitoly Tides of War v rámci Battlefieldu V je věnován novému módu. Tím je Outpost, režim opět zaměřený hlavně na boje pěchoty, byť do něj v určité míře zasahují i tanky a letadla.

Jeho podstatou je budování, vylepšování a ničení rádiových věží. Čím více jich tým drží pod svým velením, tím rychleji získává rekruty potřebné k vítězství v dané bitvě. V zásadě se tak jedná o variaci na dobře známý Conquest, nicméně právě skutečnost, že v Outpostu se jednotlivé body pouze nezabírají, ale dá se s nimi i nějakým způsobem pracovat, přináší do hratelnosti svěží vítr. Navíc dle našich zkušeností je nutné využívat i systém fortifikace, aby se nepřátelé k vašim věžím nedostávali tak snadno. Outpost je v současnosti hratelný pouze na dvou mapách, tj. Arras a Mercury, zapojit se do něj může 32 hráčů na každé straně.

Kromě toho je v rámci týdenních odměn dostupná i nová zbraň. Tou aktuální je SMG MAB 38 pro mediky. Její odemčení není nijak extrémně náročné, sami jsme to stihli během pouhých dvou hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama