Tales of Arise v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tales of Arise v novém traileru

Tales of Arise v novém traileru

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

15. 6. 2019 16:04
Reklama

Historie série Tales začala už v roce 1995 a příští rok se rozroste o již sedmnáctý díl s názvem Tales of Arise. Hra je interně vyvíjena vydavatelem Bandai Namco a byla skrze několik screenshotů odhalena těsně před letošní E3. Na konferenci Microsoftu jsme se pak dočkali prvního traileru, ze kterého čerpá i ten aktuální, zveřejněný v rámci akce Tales of Festival 2019.

Chystané akční RPG je první ze série, které je vyvíjeno na současnou generaci konzolí a bude zároveň i jistou inovací v celé sérii. Podle traileru je fanouškům Tales na první pohled jasné, že Tales of Arise nastavuje trochu jiný směr, autoři nás ovšem ujišťují o tom, že se v jádru stále jedná o Tales hru se vším, co k tomu patří.

Hra je tentokrát zasazena do střetu středověkého světa Dahna a technologicky pokročilejšího světa Rena. Hlavními postavami budou spolucestující Alphen a Shionne, kteří skončí na společné cestě navzdory tomu, že každý pochází ze zcela jiné společnosti. Datum vydání je plánováno na rok 2020 a hra se kromě PlayStationu 4 a Xboxu One objeví také na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama