Autoři sami neví na kolik částí rozdělí FFVII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři sami neví na kolik částí rozdělí FFVII

Autoři sami neví na kolik částí rozdělí FFVII

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

16. 6. 2019 14:30 7
Reklama

Jedním z vrcholů letošní výstavy E3 byla bezesporu ukázka z dlouho očekávaného remaku klasiky jménem Final Fantasy VII. Hra se po dlouhém a komplikovaném vývoji konečně blíží ke svému vydání a nutno uznat, že vypadá velice dobře. Tedy alespoň její první část.

Jak už bylo dříve avizováno, remake Final Fantasy VII vyjde epizodicky. Autoři si dávají s přepracováním více než dvacet let staré hry tak záležet, že už jen první část vyjde hned na dvou discích. Na kolik dílů ale nakonec celou hru rozdělí? To zatím neví ani oni sami.

Jason Schreier z Kotaku se to dozvěděl od samotného producenta hry na E3. Můžeme sice pochybovat o tom, jestli je to vážně pravda nebo se jen nechce o informaci podělit, je ale celkem bezpečné předpokládat, že na druhou část remaku si ještě nějakou dobu počkáme.

To by nakonec nemusel být takový problém. Vzhledem k velikosti první části budou mít hráči jistě na dlouhou dobu o zábavu postaráno. První část Final Fantasy VII Remake vyjde 3. března příštího roku exkluzivně na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama