Zaregistrujte se do bety Quarantine
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaregistrujte se do bety Quarantine

Zaregistrujte se do bety Quarantine

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 6. 2019 06:53
Reklama

Týdny před výstavou E3 se i letos nesly na vlnách živelných spekulací. Některé se potvrdily, ostatní byly zapomenuty. Třeba informace o chystaném spin-offu série Rainbow Six se ukázala být pravdivá, hra byla skutečně oznámena na konferenci Ubisoftu. Fanoušci značky se tedy mohou těšit na exkurzi do hlubin vesmíru. Ta by se navíc mohla uskutečnit ještě před samotným vydáním hry.

Rainbow Six Quarantine si totiž vybraní jedinci budou moct vyzkoušet v chystané betě. O zkušební jízdu je možné již nyní projevit zájem na oficiálních stránkách hry. Betatest se uskuteční na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zatím však není jasné kdy.

Novinka má podle všeho základy ve zrušeném projektu pod vedením Alexe Hutchinsona. Zatímco Pioneer měl nabídnout nenásilný explorativní zážitek, Quarantine bude plnokrevnou akční střílečkou. Hra by měla akcentovat kooperaci a PvE režim. Kompetitivní prvky vývojáři ze studia Ubisoft Montreal úplně vynechají.

Ze strany Ubisoftu rozhodně nejde o výstřel do prázdna. Zájem hráčů si totiž v minulém roce otestovali časově omezeným režimem v Rainbow Six Siege, který se objevil pod označením Outbreak. Ten byl patrně dostatečně zajímavý, spin-off tedy dostal zelenou. Hráči se tak setkají se zmutovanými parazity, jejichž cílem je nakazit operátory a udělat z nich agresivní bestie. Tato situace byla ostatně k vidění v prvním teaseru.

Rainbow Six Quarantine vyjde někdy v příštím roce na výše zmíněných platformách. Zajímá vás levoboček zavedené série, nebo vyhlížíte jinou hru od Ubisoftu? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama