Kampaň Borderlands 3 zabere 35 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kampaň Borderlands 3 zabere 35 hodin

Kampaň Borderlands 3 zabere 35 hodin

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 6. 2019 12:45 2
Reklama

Další díl série Borderlands se rychle blíží. Fanoušci značky jsou již zvyklí na pořádnou porci kvalitního obsahu, ať už hrají sami, nebo ve společnosti dalších hráčů. Jak na tom bude trojka? Kreativní ředitel Paul Sage slibuje, že se v tomto směru lišit nebude.

V rozhovoru pro server GamesBeat se zmínil, že i třetí díl populární looter shooter akce potěší velkým množstvím obsahu. „Řekl bych, že jsme byli velmi ambiciózní. Můj tým by řekl, že jsme občas byli opravdu hodně ambiciózní [smích]. Ve hře je toho hodně. Délka se pohybuje kolem 35 hodin, pokud si projdete pouze hlavní příběh – to nezahrnuje velký počet vedlejších misí,” prohlásil Sage.

Hlavní kampaň spolu s vedlejšími úkoly tedy hráče na nějaký čas zabaví. K tomu je potřeba počítat s další podporou ve formě dodatečného obsahu. Ani v tomto ohledu se třetí díl nebude lišit od svých předchůdců, i zde se chystá bohatá nadílka. Základní hru totiž obohatí čtyři příběhová DLC.

Borderlands 3 vychází 13. září na PlayStation 4, Xbox One a PC. Zatím je tedy čas pustit se do speciálního DLC Commander Lilith and The Fight for Sanctuary, které bylo nedávno uvolněno pro Borderlands 2. V něm si autoři připravují půdu pro třetí díl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama