10 minut záběru z hraní RPG Greedfall
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 10 minut záběru z hraní RPG Greedfall

10 minut záběru z hraní RPG Greedfall

David Plecháček

David Plecháček

24. 6. 2019 12:01 3
Reklama

To, že vydavatelství Focus Home nepatří mezi ty největší herní hegemony, společnost vyvažuje pestrou paletou her ve své nabídce. Nedávno jsme recenzovali A Plague Tale, které by ve své podobě těžko mohlo vzniknout u největších hráčů na trhu. Greedfall na tom bude zřejmě dost podobně – bude svůj.

Ostatně ani studio, v němž vzniká, nepatří ani zdaleka mezi elitu. Hry od Spiders ale mají své fanoušky, ať už se jedná o Of Orcs and Men, Bound by Flame anebo Technomancera z roku 2016. Žádné velké hity, přesto tituly, na něž si minimálně někteří vzpomenou, ať už v dobrém, či zlém. I to je specifikum produkce Focus Home, někomu tyto hry sednou, a někomu zkrátka ne. Někdy se povedou, zatímco jindy...

Greedfall ale má našlápnuto poměrně zdařile a ze zmíněného kvarteta rozhodně působí nejlépe. Francouzští vývojáři hodlají zužitkovat veškeré zkušenosti, které v uplynulých letech načerpali. Nové RPG se má vyznačovat množstvím variant řešení jednotlivých úkolů, ve světě, který by se měl neustále vyvíjet i na základě vašich voleb.

Zní to hezky, ale nechme si soudy na později. Deset minut záběrů ze hry totiž nemohou na případné otázky odpovědět. Zato IGN nabízí jedinečnou možnost, jak se na hru, jejíž vydání je naplánované na letošní září, podívat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama