GT Sport obohatila další aktualizace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GT Sport obohatila další aktualizace

GT Sport obohatila další aktualizace

Marek Selinger

Marek Selinger

28. 6. 2019 16:14 6
Reklama

O Gran Turismu Sport jsme tento týden již jednou psali, to když se objevily první záběry toho, jak se týmu Polyphony Digital povedlo vymodelovat déšť pro svůj titul. Nicméně kromě toho včera do hry dorazil zbrusu nový update, který přináší hned několik novinek.

Bohužel již zmíněný déšť mezi nimi není, na druhou stranu si hráči budou moci zazávodit na zbrusu novém okruhu. Ten nese název Sardegna a jedná se o kousek, jenž mají kompletně na starost tvůrci japonského studia. Dále Gran Turismo Sport obohatí hned pět nových vozidel. Konkrétně se jedná o nadcházející auta: Renault Clio V6 (2000), Toyota Sports 800 (1965), Chevrolet Camaro Z28 (1969), Toyota Tundra TRD Pro (2019) a konečně tu máme i jednu specialitku. Tou je závodní speciál Red Bullu s označením X-Series.

Nakonec bylo několik nových závodů přidáno do kariérního režimu, včetně speciálního podniku pro automobil již zmíněného výrobce energetických nápojů. Patch s označením 1.40 je v tuto chvíli dostupný pro majitele hry, jeho velikost činí necelé dva gigabyty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama