Zabojujte si na mapě Al Sundan v BF V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zabojujte si na mapě Al Sundan v BF V

Zabojujte si na mapě Al Sundan v BF V

Marek Selinger

Marek Selinger

28. 6. 2019 15:57
Reklama

V úterý dorazil do Battlefieldu V výživný patch, který upravoval hned několik věcí, kupříkladu zmiňme účinnost AP min. O 48 hodin se aktuální druhoválečný díl dočkal v pořadí třetí dodatečné mapy, po Belgii a Řecku tentokrát zamíříme na sever Afriky.

Mapa Al Sundan, jež je inspirována singleplayerovou částí Under No Flag, by dle samotných vývojářů ze studia DICE měla nabídnout onen pro sérii typický zážitek bitev mezi pěchotou, tanky a letadly na velké ploše. Nicméně je zde jeden výrazný háček. Lokace je v tuto chvíli dostupná pouze v rámci režimů Team Deathmatch a Squad Conquest, jelikož tým jen pár dní před jejím vydáním odhalil chybu, která minimálně v Conquestu narušovala plynulost herního zážitku.

O přesném datu, kdy by Al Sundan měla být hratelná ve všech variantách, zatím nemáme žádné informace. Snad nebudeme muset čekat moc dlouho, protože v již zmíněných dvou režimech nová lokace nedostane tolik šancí vyniknout. Na konec už jen připomeňme, že aktuální týdenní odměnou v rámci Tides of War je zbraň S2-200 pro třídu support.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama