Chystá se uzavřená beta Desperados III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se uzavřená beta Desperados III

Chystá se uzavřená beta Desperados III

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

4. 7. 2019 12:30 1
Reklama

Zastesklo se vám po akčních přestřelkách, sličných ženách a Divokém západu? To vše a mnohem více nabídne dlouho očekávané třetí pokračování legendárních Desperados. Vývojáři z německého studia Mimimi Productions, stojící za touto taktickou kovbojskou akcí, si pro nás ve spolupráci s vydavatelem THQ Nordic připravili jedinečnou možnost vstoupit do uzavřené bety a okusit tak Divoký západ o něco dříve.

Měli bychom vás však upozornit, že samotní autoři zdůrazňují nízkou kapacitu celého beta testu. Počet dostupných klíčů bude totiž značně omezen a to na pouhých 500 kusů. Celý test se navíc týká pouze PC hráčů. Pokud se tedy chcete zapojit a vyzkoušet své štěstí, zde je přiložený formulář, kterým tak můžete učinit.

Jestliže se vám však poštěstí a budete patřit mezi pár vyvolených, dostanete již 9. července možnost vyzkoušet chystané Desperados III na vlastní kůži. Konec testu je plánován na 21. července. Vybraní hráči by tedy měli mít dostatek času na vyzkoušení všech možností, které bude titul ve vybrané ukázce nabízet. My ostatní si na finální produkt budeme muset ještě nějakou chvíli počkat. Nemusíte však věšet hlavu, jelikož by se tak mělo stát ještě v průběhu letošního roku a to na platformách PlayStation 4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama