Opětovné spekulace o vydání TLoU2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Opětovné spekulace o vydání TLoU2

Opětovné spekulace o vydání TLoU2

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 7. 2019 13:10 11
Reklama

Je téměř úsměvné s jakou rychlostí se v herním průmyslu střídají jednotlivé zprávy o vydání očekávaných her. Podobné zmatení vyvolává i nejnovější náznak, že připravovaného The Last of Us: Part 2 bychom se měli dočkat v únoru příštího roku.

Možná si říkáte, že podobné spekulace se zde již objevily. A nebyli byste daleko od pravdy. Celý příběh se táhne pár týdnů zpátky, kdy mělo údajně dojít k prohození vydání chystaného Death Stranding a The Last of Us: Part 2. To vše navzdory faktu, že TLoU2 nám mělo svým původním datem vydání blíže. Jak jsme však již naznačili v úvodu, na povrch vyplavaly zprávy nové.

Konkrétní zdroj informací má přestavovat Daniel Ahmad, jehož příspěvek se objevil na čínském fóru A9VG. Za normálních okolností by na něčem podobném nebylo nic zvláštního a pravděpodobně by to ani nevzbudilo takovou vlnu zájmu. Problémem je, že Ahmad je tím stejným uživatelem, který již dříve odhalil datum vydání Death Stranding před samotným oficiálním odhalením pro veřejnost. Dá se tedy předpokládat, že čerpá informace z poměrně spolehlivého zdroje.

Měsícem vydání však Ahmad neskončil a navázal výčtem čtyř připravovaných edic. Má se jednat o standardní, speciální a sběratelskou edici. Tou čtvrtou a zároveň poslední má být tzv. Ellie edition. Obsah jednotlivých edic, stejně jako přesné datum vydání pro nás však i nadále zůstává velkou neznámou. Až čas ukáže, zda se jednalo o pouhý výmysl nebo pravdivý únik. Vzhledem k absenci Sony na poslední E3, nám tedy nezbývá než doufat, že se TLoU2 dočkáme již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama