Podívejte se na ray tracing v Control
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na ray tracing v Control

Podívejte se na ray tracing v Control

Filip Švácha

Filip Švácha

5. 7. 2019 09:11 2
Reklama

Control je nadcházející titul od známého studia Remedy Entertaintment, který vychází už za měsíc a nyní si z něho můžeme prohlédnout další záběry z hraní, tentokrát prostřednictvím serveru Dualshockers. Téměř dvacet sedm minut dlouhé video pochází z PC verze hry, a pokud jste náhodou ještě Control neviděli v pohybu, bude vám sloužit jako ideální prostředek k seznámení.

Control by, na rozdíl od starších projektů studia, nemělo být tak moc lineární, po světě tak najdeme různá tajemství k objevení a vedlejší úkoly. Tím největším tahákem zmíněného videa je ale určitě fakt, že se můžete podívat, jak titul vypadá s technologií ray tracing. Funkci bude hra podporovat hned v den vydání.

Nemusíte se ale bát nějakých spoilerů, protože video se skládá především z už dříve zveřejněných záběrů, ovšem ty nepocházely z PC verze. Control na trh dorazí 27. srpna a zahrajeme si ho na Xboxu One, PlayStationu 4 a PC. Zaujalo vás Remedy s jejich novým projektem, nebo vás nechává zcela chladnými? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama