Days Gone rozšiřuje nová výzva
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Days Gone rozšiřuje nová výzva

Days Gone rozšiřuje nová výzva

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 7. 2019 12:13 2
Reklama

Pokud už jste prolezli svět Days Gone křížem krážem, a přesto byste se do něj chtěli dále vracet, máte o důvod navíc. Jak autoři ze studia Bend slíbili, Days Gone bude pravidelně každý týden rozšiřovat nová výzva a aktuálně do hry dorazila druhá z nich.

Zatímco minule se Deacon postavil dalším nemrtvým, tentokrát se jeho nepřáteli stanou členové agresivního lidského gangu Marauderů. Hráči budou muset přežít několik nepřátelských vln za pomoci vhodného využívání okolí a zbraní z již poražených protivníků.

Stejně jako u ostatních výzev, i v tomto případě bude odměnou za dosažené skóre několik kosmetických doplňků včetně skinu pro vaši postavu, který vás převtělí do některého z vedlejších charakterů. Část odměn využijete pouze v režimu výzev, jiné si přenesete i do příběhové kampaně.

Postupně uvolňované výzvy nejsou nijak časově omezené, takže se nemusíte obávat, že by vám některá unikla. Celkově dostane Days Gone tímto způsobem ještě deset aktualizací, ve kterých se kromě boje dočkáme třeba i závodních výzev na motorce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama