Metal Wolf Chaos XD vyjde v sprnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metal Wolf Chaos XD vyjde v sprnu

Metal Wolf Chaos XD vyjde v sprnu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 7. 2019 10:43
Reklama

Pokud v posledních letech sledujete videoherní trh, určitě vám neunikl název studia FromSoftware. Autoři Demon's Souls, Dark Souls, Bloodborne či Sekiro: Shadows Die Twice se proslavili především svými temnými a nekompromisně obtížnými akčními RPG. Ne vždycky se ale studio bralo tak vážně.

V roce 2004 totiž FromSoftware v Japonsku vydali střílečku z pohledu třetí osoby s názvem Metal Wolf Chaos. Hra vyšla pro původní Xbox a za cíl si kladla jediné – vystřelit si z americké vlády. V roli amerického prezidenta Michaela Wilsona oblečeného do mechanického obleku se postavíte stejně vybavenému soupeři, viceprezidentu Richardu Hawkovi.

Metal Wolf Chaos se po patnácti letech dočká remasteru, což bude pro většinu lidí první příležitost, jak se ke hře dostat. Hra vyjde 6. srpna pod vydavatelstvím Devolver Digital za cenu 25 dolarů. K dispozici bude verze pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Omlazená edice s názvem Metal Wolf Chaos XD nabídne oproti originálu výrazně vylepšenou grafiku, 4K rozlišení a podporu širokoúhlých monitorů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama