Destiny 2 ukazuje taje Měsíce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 ukazuje taje Měsíce

Destiny 2 ukazuje taje Měsíce

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

8. 7. 2019 08:35
Reklama

Méně jak tři měsíce nás dělí od dalšího z plánovaných standalone rozšíření pro Destiny 2. Nově chystaný Shadowkeep by nám tentokrát měl přiblížit tajemný a nehostinný povrch Měsíce. Autoři se tedy nyní rozhodli uvolnit trailer, který nám měsíční krajinu přiblíží zase o kousek více.

Níže přiložená ukázka byla uvolněna na nedávném GuardianConu, který se konal mezi 5. a 7. červencem. V této ani ne minutu trvající ukázce můžeme spatřit detailní záběry z chystaného bojiště, které jsou doprovázeny všudypřítomnou tísnivou atmosférou. V pozdějších záběrech jsme dále svědky představení chystaných nepřátel, kterým za pomoci svých spolubojovníků budeme muset čelit. Je patrné, že si vývojáři z Bungie dávají s prezentací celé ukázky opravdu záležet, zejména hra světla a stínů dokáže být značně působivá.

Prostředí Měsíce je hráčům prvního Destiny však již velmi dobře známo, poněvadž již dříve se zde museli vypořádat s nekončícími vlnami nepřátel. Lidé z Bungie však fanoušky ujišťují, že nové rozšíření nepřinese pouze oprášenou verzi už dříve viděného. Povrch Měsíce by měl zaznamenat velkou dávku změn. Autoři slibují až dvojnásobnou velikost původní herní mapy, tudíž se máme opravdu na co těšit. Jak již bylo zmíněno, Shadowkeep, který vychází 17. září, představuje standalone expanzi. Jeho spuštění tedy nebude vyžadovat již dříve vydané dodatky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama