COD:BO4 postihla zombie nákaza
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka COD:BO4 postihla zombie nákaza

COD:BO4 postihla zombie nákaza

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 7. 2019 08:45
Reklama

Do Call of Duty: Black Ops 4 se dnes dostane nový přídavek Operation Apocalypse Z. Ten celou hru přemění na svět po zombie apokalypse a hráči se mohou těšit na nové mapy, zbraně, změny pro Blackout, nový mód a dokonce nového specialistu.

Když jde o zombie přídavek, je samozřejmé, že se změny dotknou i samotné zombie části Call of Duty. Ta dostane novou kampaň Alpha Omega, jenž se odehrává na známé mapě Nuketown. Vývojáři ale tvrdí, že tento Nuketown je o 400% větší, než původní mapa, a hráči mohou prozkoumat i podzemní laboratoře. Nuketown přinese i nové druhy nepřátel či další zbraně. Novinkou je také Blood Wolf Bite perk, jenž po aktivaci vyvolá vlka.

Do normálního multiplayeru přibydou 3 nové mapy, a to Der Schatten, Remnant a Havana. Všechny mapy jsou atmosféricky laděné do zombie apokalypsy. Zároveň s tím získají hráči nového specialistu Reapera. Ten nabídne schopnost zčernit nepřátelům minimapu nebo nepřátele rovnou vystřílet pomocí dvouhlavňového kulometu.

V Blackoutu zase najdeme krvavou řeku a hustou mlhu. Mimo zombie přidali vývojáři taktéž nový mód Sticks and Stones, v němž proti sobě hráči bojují s výbušnou kuší, balistickým nožem a sekerou. Kuše a nůž vám za zabití přičítají score, zato sekera okamžitě vymaže všechny body vaší oběti. Operation Apocalypse Z vychází dnes pro hráče na PS4, pro XONE a PC o několik dní později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama