Druzí Psychonauts vyjdou až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druzí Psychonauts vyjdou až příští rok

Druzí Psychonauts vyjdou až příští rok

David Plecháček

David Plecháček

11. 7. 2019 10:17
Reklama

Mezi příjemné překvapení letošní E3 patřili bezesporu Psychonauts. Kdekdo by možná řekl, že Tim Schafer přichází se hrou v době, která podobným projektům příliš nepřeje, a že titul po letech dost možná neuspěje, ale už Honzovy dojmy přímo z Los Angeles ukazují, že obavy nejsou na místě. Přestože hra vypadala perfektně, evidentně studio Double Fine potřebuje o něco více času na dokončení svých prací.

Jinými slovy řečeno, Psychonauts 2 letos nevyjdou. Poměrně dlouho vyvíjený projekt tak vyjde až příští rok. „Pro vás (hráče) by se toho příliš změnit nemělo, alespoň teď po nějaký čas, a to až na jednu výjimku: Nově cílíme s vydáním na příští rok,“ stojí v oficiálním prohlášení studia, které touto cestou připomíná, že je nově v područí Microsoftu, ale přesto novinka zůstane multiplatformní.

Studio Double Fine si uvědomuje, že je vždy pro hráče zklamáním, pokud musí na výsledek čekat o něco déle, ale zároveň si je vědomo, že má „ty nejlepší, podporující fanoušky“, kteří – stejně jako vývojáři samotní – chtějí „tu nejlepší hru jak jen to bude možné“. „Doufáme, že naše rozhodnutí pochopíte,“ končí kratičké vyjádření Schafer a spol.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama