Finální část DLC pro AC: Odyssey je tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Finální část DLC pro AC: Odyssey je tu

Finální část DLC pro AC: Odyssey je tu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

17. 7. 2019 12:45
Reklama

Nedávno poměrně diskutované a pro mnohé hráče ožehavé téma přílišné herní délky, kdy se kritika nadměrné časové investice nevyhnula ani těm nejlépe hodnoceným titulům současnosti jako je RDR2, je stále čerstvě v naší paměti. AC: Odyssey bezesporu patří mezi skvěle hodnocené a velmi dlouhé hry. Dokonce tak dlouhé, že se v ní bez mrknutí oka můžete ztratit na více jak sto hodin a přijít tak o značný kus svého drahocenného volného času. Asi se všichni shodneme, že to rozhodně není málo. Pro ty, kterým však ani to ještě nestačilo, je jistě skvělou zprávou, že se průběhu včerejšího dne zpřístupnilo Judgment of Atlantis. Tato poslední kapitola pro druhé a zároveň poslední plánované příběhové rozšíření tak nabízí nejen vyvrcholení započatého příběhu Fate of Atlantis, ale i obsahu samotného season passu AC: Odyssey.

Vedle nového příběhu se navíc můžete těšit i na trojici vylepšení stávajících schopností, s jejichž pomocí budete moci rozsévat v řadách nepřátel ještě větší zkázu než doposud. Ares Wrath, který rozšiřuje schopnost Ring of Chaos umožní hráči využít Leonidovo kopí, s jehož pomocí vytvoří sféru, která bude současně zpomalovat i zraňovat nepřátele. Poměrně užitečné. Blessing of Kronos vám naopak místo aktivních ofenzivních dovedností nabídne spíše pasivní, ale neméně důležité, defenzivní zlepšení jednotlivých odolností. A zlatý hřeb na závěr přichází v podobě Kronos’ Punishment. Nebojte se, drsný název zde není pouze na okrasu. Toto zdokonalení pro Call to Arms vám totiž nabídne možnost vytvořit identickou kopii vaší vlastní postavy. Toho se dá, jak vás jistě už napadlo,  takticky využít nejen v rámci soubojů, ale především ve stealth pasážích za účelem odvedení pozornosti.

Na závěr je nutné podotknout, že pokud si chcete Judgment of Atlantis vychutnat se svojí stávající postavou, musíte s ní pochopitelně nejdříve absolvovat předchozí části rozšíření Fate of Atlantis. K tomu si navíc připočtěte i požadavek na dosáhnutí 28. úrovně a úspěšné splnění mytologické linky Between Two Worlds a úkolu Lost Tales of Greece, které jsou součástí základní hry. Ubisoft by samozřejmě ale nebyl tak bláhový, aby si myslel, že všichni hráči budou splňovat zmíněné požadavky. Pro ty zbylé tak vytvořil berličku v podobě možnosti chopit se předem vytvořené postavy, jež svou úrovní a vybavením odpovídá obtížnosti samotného rozšíření. Tu samozřejmě nebudete moci využít nad rámec samotného DLC, ale i tak se jedná o příjemnou možnost. Konečně se tedy snad dozvíme, jak končí slibně započatý příběhový oblouk bájné Atlantidy a kolik je vlastně pravdy na často tradovaném tragickém osudu jejích obyvatel.

.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama