EA ztrácí na burze, nový trailer na FIFA 20
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA ztrácí na burze, nový trailer na FIFA 20

EA ztrácí na burze, nový trailer na FIFA 20

Marek Selinger

Marek Selinger

18. 7. 2019 16:36 12
Reklama

Věříme, že jste zaznamenali úterní zprávu o jedné nepříjemné záležitosti pro sérii FIFA. Ta totiž kvůli exkluzivní smlouvě konkurenčního eFootball PES 2020 s Juventusem Turín ztratila možnost využít „starou dámu“ ve svém nadcházejícím ročníku s číslovkou 20. A aby toho na Electronic Arts, vydatele prvně zmíněného fotbálku, nebylo málo, zažívá neúspěchy i na ekonomickém poli.

Jak totiž informuje CNBC, hodnota akcií americké společnosti na burze spadla za posledních 48 hodin o 3,28 % právě z důvodu ztráty licence na Juventus. Konkrétně z hodnoty 92,22 dolarů na 89,11 dolarů. Nicméně z celkového vývoje se nejedná až o tolik dramatický propad, například před pouhými dvěma týdny došlo k poklesu o celých 5 % po spuštění druhé sezóny Apex Legends. Tak či tak, krok KONAMI, které do svého portfolia zařadilo výraznou černo-bílou značku, má tak, krom absence týmu samotného v rámci FIFA 20, další dopad.

Aby však EA alespoň nějakým způsobem potěšilo své příznivce, vydalo nový trailer na nadcházející ročník. V něm se snaží prezentovat hlavní novinky, které si budeme moci na konci září vyzkoušet. Ať už se jedná o přepracované přímé kopy a penalty či vylepšené osobní souboje, mělo by se jednat o prvky, jenž opět přiblíží dění na obrazovce skutečnému fotbalu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama