Call of Duty ukazuje nový režim Gunfight
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty ukazuje nový režim Gunfight

Call of Duty ukazuje nový režim Gunfight

David Plecháček

David Plecháček

19. 7. 2019 11:36
Reklama

V posledních dnech se na internetu objevilo několik ukázek z nového Call of Duty. Je to následkem toho, že vývojáři z Infinity Ward ukázali vybraným influencerům multiplayerou část hry a v rámci marketingu jim umožnili zveřejnit pořízené záběry. Až teď ale vydali vývojáři vlastní video, které se soustředí na jeden z režimů, konkrétně na nový Gunfight.

Jedná se o rychlý režim ve velice stísněných prostorách. V nich se čtyři hráči rozdělí do dvou týmů a v souboji dva na dva budou mít za cíl zlikvidovat protihráče dříve, než se dostanou na kobylku jim. Aby to nebylo tak jednoduché, nebude na výběr co se týče zbraní – hra vám na začátku každého kola dá jednu primární a jednu sekundární, a hráči si budou muset vystačit jen s nimi.

Režim Gunfight tak pro svou rychlost příliš neodpovídá slibům taktičtějšího dílu, o němž vývojáři z Infinity Ward mluvili. Pravdou ale je, že stejně jako ve skutečnosti, i zde se bude každá chybička rovnat smrti. Stačí dvě rány a nepřítel jde k zemi. Jestliže jste čekali nějakou změnu, tak v tomto ohledu budete od ukázky odcházet zklamaní.

Na druhou stranu se svět shoduje, že novinka je dynamická a po čertech zábavná. Nemožnost ovlivnit výběr zbraně a konfrontace, na níž dojde prakticky v rámci několika vteřin, neposkytuje příliš času na přemýšlení a vyhrává jednoduše ten lepší a rychlejší. Vývojáři jedním dechem dodávají, že Gunfight je ale jen střípkem z toho, co nás čeká. O multiplayeru bychom se měli dozvědět více v úterý, 1. srpna. Call of Duty: Modern Warfare vychází jako obvykle na podzim, s novým enginem a podporou ray tracingu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama