Sledujte remake FFVII vytvořený v Dreams
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte remake FFVII vytvořený v Dreams

Sledujte remake FFVII vytvořený v Dreams

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 7. 2019 09:32
Reklama

Fanouškovské předělávky populárních her jsou mezi hráči oblíbenou kratochvílí. Mnohdy vznikají v rámci úplně jiné hry, jejíž nástroje remake umožňují, třeba v Minecraftu se jich zrodilo nespočet. Tvůrci si většinou vybírají hry důvěrně známé, které už jsou nějaký čas na světě. To však neplatí v následujícím případě.

Jde totiž o spojení dvou titulů, jejichž vývoj ještě není dokončen. Square Enix předběhl v práci na remaku Final Fantasy VII šikovný fanoušek s přezdívkou sosetsunken5. Pod Twitterovým účtem Figburn se pochlubil vlastní předělávkou. Vytvořil jí pomocí kreativního nástroje od studia Media Molecule – Dreams. Ve videu je v krátkosti ukázán bojový systém včetně možnosti přepínání mezi jednotlivými hrdiny. Zajímavá je i samotná stylizace a celkové provedení.

Ani Dreams se přitom nestihly vymanit z předběžného přístupu. Do něj se hra překlopila 16. dubna po úspěšné uzavřené betě. Autoři při spuštění předběžného přístupu upozorňovali, že je vyčleněn omezený počet kusů, nicméně i dnes lze exkluzivitu pro PlayStation 4 zakoupit.

Stále není jasné, kdy vyjde kompletní verze Dreams. Známe ale datum vydání remaku Final Fantasy VII. Square Enix na své konferenci během E3 prozradil, že hra vyjde 3. března příštího roku. Která z her vás láká víc? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama