Beyond: Two Souls vychází už i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond: Two Souls vychází už i na PC

Beyond: Two Souls vychází už i na PC

Marek Selinger

Marek Selinger

23. 7. 2019 09:05 5
Reklama

Filmově laděná adventura Beyond: Two Souls, jež původně vyšla v říjnu 2013 na PS3, aby se o pár let později podívala i v podobě remasteru na současnou konzoli Sony, nyní bude moci potěšit i ty, kteří ke hraní primárně využívají klávesnici a myš.

Předposlední dílo Davida Cage a jeho týmu Quantic Dream právě nyní vychází na osobních počítačích skrz Epic Games Store za cenu 20 euro. Nabídne i DLC s názvem Advanced Experiments, podporu 4K a 60 snímků za sekundu. Stejně tak se vrací i možnost odehrát celý titul ve dvou díky kooperaci, kdy se jeden hráč ujme Aidena, myšlenkového společníka hlavní hrdinky Jodie. Tu ztvárnila slavná kanadská herečka Ellen Page, v rámci přibližně desetihodinové příběhové linky se potkáte i Danielem Defoem.

Pokud byste si chtěli Beyond: Two Souls nejdříve vyzkoušet, na již zmíněném obchodě je dostupná demoverze, ze které si můžete udělat slušný obrázek o kvalitách hry. Za nás ji můžeme s lehkou opatrností doporučit, z třech posledních projektů Quantic Dream (tedy Heavy Rain, Beyond: Two Souls a Detroit: Become Human) se jedná o nejslabší, ale přesto velice slušný kousek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama