Just Cause 4 upravuje noci a přidává výzvy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Just Cause 4 upravuje noci a přidává výzvy

Just Cause 4 upravuje noci a přidává výzvy

Marek Selinger

Marek Selinger

23. 7. 2019 09:15 1
Reklama

Série Just Cause si svou slávu vydobyla díky prvním dílům z let 2006 a 2010, třetí a čtvrtý díl, jenž vyšly na této generací konzolí, už tolik pochvalných reakcí neposbíraly. Ostatně recenze posledního Just Cause 4 mluví sama sebe. Nicméně vývojáři ze studia Avalanche Studios neskládají zbraně a snaží svůj nejnovější projekt nadále vylepšovat a obohacovat.

To platí i o nadcházejícím updatu, jenž by měl vyjít někdy v průběhu srpna. Určitě vás zajímá, na co konkrétního se můžeme těšit, tak se na to pojďme podívat. Předně se v rámci hry promění střídání dne a noci tak, aby noci trvaly déle. Autoři se tak rozhodli vyhovět přání fanoušků, kteří často zmiňovali, že onen 24 hodinový cyklus, zvláště v případě nočních hodin, je příliš zrychlený a neodpovídá realitě. Avšak co v Just Cause 4 je opravdu realistické, že?

Kromě toho se hráči mohou těšit na zcela nové challenge, které se budou týkat způsobeného škod v otevřeném světě, což je ostatně pro sérii typické. Odměnami pro nás budou skiny pro wingsuit a padák. Přísun výzev slibují Avalanche Studios až do poloviny nadcházející roku. Taktéž bude rozšířená nabídka černého trhu, konkrétně se bude jednat o auta Hot Rod a Flying Car. Ty budou dostupná od 25. srpna, přesné datum vydání celé aktualizace neznáme, prozatím se musíme spokojit s informací, že se tomu tak stane někdy v průběhu příštího měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama