MM shání autory, co vytvoří obsah Dreams
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MM shání autory, co vytvoří obsah Dreams

MM shání autory, co vytvoří obsah Dreams

David Plecháček

David Plecháček

25. 7. 2019 08:41 3
Reklama

Dreams sice ještě v plné verzi nevyšlo, ale předběžný přístup ukazuje, jaký se ve hře od Media Molecule skrývá potenciál. Jak je ale vidno, vývojáři plánují do vývoje investovat mnohem více peněz. Shání totiž posily do vývojářského týmu, které se sice nebudou podílet na vývoji hry jako takové, ale budou jejím prostřednictvím vyvíjet hry nové.

Media Molecule zveřejnilo velice netradiční výpis pracovních pozic před několika málo dny. Noví zaměstnanci – vývojáři – budou mít za úkol vývoj nových her „uvnitř“ Dreams za pomoci těch samých nástrojů, které mají hráči k dispozici už v early accessu. „Některé z možností, které (ve hře) máme, vyžadují dovednosti malého profesionálního vývojářského týmu,“ píše se v popisu práce.

Podle všeho britské studio shání celý menší tým, který by se o vývoj nových projektů staral. Stačí jen chtít pracovat „na něčem větším“ nebo si chtít prostřednictvím menší spolupráce přivydělat na další projekt potenciálních zájemců. „Nejde nám o běžný outsourcing, jde nám mnohem více o tým, který s námi bude chtít spolupracovat na obsahu pro Dreams,“ píše se dále v popisu nabídky.

Vzhledem ke specifičnosti vývoje nejsou vyžadovány žádné další dovednosti ani znalost enginů či jiných pokročilejších nástrojů. To výrazně otevírá možnosti lidem, kteří by se chtěli vývoji her věnovat, ale nemají potřebné vědomosti. Tentokrát stačí jenom dobře znát a ovládat videohru. To přeci není nic tak složitého, ne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama