Hazard a Van Dijk na obalech FIFA 20
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hazard a Van Dijk na obalech FIFA 20

Hazard a Van Dijk na obalech FIFA 20

Marek Selinger

Marek Selinger

27. 7. 2019 10:10 4
Reklama

Pro sportovní fanoušky je každoročně velkým tématem, která z těch největších hvězd daného sportu se objeví na obalu té či oné hry. Pro sérii FIFA to dlouho na této generaci konzolí byl argentinský šikula ve službách Barcelony Lionel Messi, později vystřídaný Marco Reusem z Dortmundu a hlavně kanonýrem Cristianem Ronaldem. S ním se však pojily i problémy, jelikož vydavatel hry, společnost EA, se rozhodla na základě jeho ne-fotbalových nepříjemností ho stáhnout ze všech materiálů spojených s FIFA 19. Ronalda tak nahradila trojice Kevin de Bruyne, Neymar a Paulo Dybala.

Zůstalo tak otázkou, která ze světových hvězd se objeví na letošním přebalu FIFA 20. Její rozřešení prezentovalo EA včera, když oznámilo, že tváří klasické edice bude Eden Hazard, ofenzivní mág, jenž jen před pár týdny přestoupil za 100 milionů eur z londýnské Chelsea do Realu Madrid. Pokud byste si zakoupili dražší Champions edici, na poličce vám přistane krabička s jedním z nejlepších světových stoperů současnosti, liverpoolským Virgilem Van Dijkem. Poslední otazník zůstává nad tváří Ultimate edice, zde si ještě na finálního hráče musíme počkat.

Co na volbu EA říkáte, zamlouvají se vám Hazard s Van Dijkem, koho byste případně rádi viděli na jejich místě? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama