Doomguy nám ukáže svou druhou stránku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doomguy nám ukáže svou druhou stránku

Doomguy nám ukáže svou druhou stránku

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 7. 2019 14:30 6
Reklama

Skutečnost, že v novém DOOMu budeme svědky toho, jak démonské legie vlivem neutuchající snahy nelítostného Doomguye značně prořídnou, je asi něco o čem se nemá ani cenu bavit. Na tom přeci samotná hratelnost DOOMu od nepaměti stojí a padá.  A bylo by to tedy jako zpochybňovat, jestli se po dni opět dostaví noc. Ale co takhle, kdybychom vám řekli, že mimo brutální mašiny na zabíjení, za jakou ho odjakživa považujeme, nejspíše uvidíte i Doomguyovu "lidštější" stránku, a budete ho tak moci konečně poznat o něco lépe?

Právě podobná slova nakonec využil při svém výstupu i kreativní ředitel Hugo Martin, kterému po jeho boku sekundoval výkonný producent a přítel Marty Stratton. Učinil tak na naléhání nadšených fanoušků, kteří se v rámci svých otázek spíše než vážně, pouze z legrace zeptali, zda-li po všech těch letech tajení konečně odhalíme, jak Doomguy zabíjí svoje volné chvilky, když zrovna netrhá zástupy démonů na kusy. A jestli je vzhledem ke své nevídané vitalitě a nadlidskému tělu plně tráví konstantním zvedáním tun železa v posilovně a popíjením proteinových nápojů. Po krátké chvilce vtipkování, kdy celou situaci zlehčoval, se však Martin z nenadání ke Strattonovi naklonil s prostou otázkou, jestli se mají zmínit i o chystaném a dosud nekomentovaném hubu.

„Tak nějak uvidíte, jak a kde vlastně tráví čas. Samozřejmě, jen pokud vás to bude zajímat. Dostanete tak příležitost vidět, jak využívá svých volných chvil. A obecně vzato se toho o něm v průběhu hraní dozvíte opravdu spoustu za podmínky, že budete dostatečně pozorní a budete se po tom aktivně pídit,“ prohlásil stále trochu vtipkující Martin. Co z tohoto příslibu bližšího poznání Doomguye nakonec skutečně vyplyne a zda jeho charakter opravdu získá na dříve záměrně přehlížené hloubce, uvidíme již 22. listopadu. Ale kdo ví, třeba se pod vší tou fasádou nejdrsnějšího muže v galaxii skrývá citlivá duše umělce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama