Fallout 76 se brzy rozroste o raidy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 se brzy rozroste o raidy

Fallout 76 se brzy rozroste o raidy

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 7. 2019 16:40
Reklama

Možná je pravda, že Fallout 76 už vzhledem ke všem svým zaznamenaným přešlapům nikdy nedosáhne na pomyslnou pozici komunitou milované hry. Ale to neznamená, že se z něj postupem času, jak bude přibývat další obsah, nemůže stát obstojná hra, za kterou se, minimálně ve slevě, nějaký ten mrzký peníz vyplatí dát. A jak se tak zdá, Bethesdě se s nových obsahem doslova roztrhl pytel, protože vedle nedávného začlenění battle royale režimu, který pravda příliš úspěchu nezaznamenal, plánuje přidat i další obsah. Tentokrát v podobě raidů.

Informace padla, jako již tradičně v těchto posledních dnech, během diskuze na jednom z panelů během stále běžícího QuakeConu. A čímže nám chce Bethesda prodat Fallout 76 tentokrát? Dle současných plánů budou k dispozici dva raidy  určené pro čtveřici hráčů s tím, že první z nich dorazí do hry již 20. srpna. Kdežto ten druhý, jež je o něco hlouběji ve vývoji, se o něco opozdí a dorazí dle slov vedoucího projektu, Jeffa Gardinera, "někdy v dohledné budoucnosti", spolu s dalšími detaily. Co se detailů k prvnímu z nich týče, můžeme například posloužit tím, že půjde o raid zasazený do Vaultu 94, který bude dle slov Gardinera klást značný důraz na řešení environmentálních hádanek.

Z toho dalšího, co je známo, bychom měli dostat na výběr ze tří dostupných obtížností, přičemž ty vyšší přidávají element omezeného časového limitu společně s narůstajícími odměnami při úspěšném dokončení. Avšak tvůrci upozorňují, že odměny, i když pochopitelně ne tak vysoké, budete moci získat i v průběhu svého průchodu a ne pouze při jeho samotném završení. Tímto krokem se tak snaží vyvarovat případné frustraci, kterou by někteří hráči mohli při případném neúspěchu pociťovat. Poslední drobný zveřejněný detail se týká power-armoru zvaného "Potted Plant", jež má do jisté míry navyšovat váš stealth a při dosáhnutí plného setu a úspěšném znovudokončení raidu ve Vaultu 94 i speciální dodatečnou odměnu navíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama