Vyzkoušejte nové motorky v Days Gone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte nové motorky v Days Gone

Vyzkoušejte nové motorky v Days Gone

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

29. 7. 2019 13:35
Reklama

Jestli je jedno konkrétní slovo, pomocí kterého lze nejlépe vystihnout podstatu Days Gone, pak to pro spoustu lidí pravděpodobně bude motorka. Koneckonců, trávíte na ní značnou část herní doby, což pravda bylo kvůli různým aspektům od ovládání motorky až po samotné trvání jízdy či množství paliva hře poměrně ostře vytýkáno. Každopádně, ať už jste ji vnímali jakkoliv. Pravdou zůstává, že byla váš neustálý a po většinu času i jediný přítomný spojenec, na kterého jste se mohli v postapokalyptickém světě Days Gone v časech nouze spolehnout.

Po desítkách hodin hraní se vám však její vzhled ale mohl do jisté míry, i přes všechna nainstalovaná vylepšení, omrzet a vy jste přece jen zatoužili po jisté změně vizuálu. Jestli se nacházíte v této situaci, jistě vás tedy potěší, že mimo dříve přidaných výzev a dodatečné obtížnosti, rozšíří Days Gone i vícero bezplatných skinů pocházejících z jiné Sony exkluzivity, a to Uncharted 4. Pokud náhodou tápete a nedokážete si vzpomenout, kdeže se ve čtvrtém Uncharted při všem tom poskakování a střílení vyskytla motorka, pak pro vyhnutí se spoilerům pouze prozradíme příběh jedné z nich. Ta totiž pochází ze samotného úvodu hry, kdy v té době ještě malý Drake odjíždí spolu se svým bratrem na projížďku městem a k dopravě využívají právě zmíněnou motorku.

Ať už si výše předvedené stroje s Uncharted spojujete či nikoliv, jejich design skutečně stojí za to a byť jen letmý pohled je opravu pastvou pro oči. A to nemluvíme o samotném pocitu se na nich projet a vytočit motor na plné otáčky. Pokud vám tedy náhodou nějaká z nich padla do oka, můžete si ji osedlat díky právě vydanému updatu už nyní a vrátit se tak zpět do smrtí posetého Oregonu v plném stylu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama