EVO 2019 bez Street Fightera 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EVO 2019 bez Street Fightera 6

EVO 2019 bez Street Fightera 6

Martin Synek

Martin Synek

30. 7. 2019 10:00
Reklama

Poslední týdny se na internetu hodně spekuluje o tom, zda se na nadcházejícím bojovkářském vrcholu sezóny v podobě EVO 2019 objeví i novinky okolo nového dílu Street Fightera.

Tato každoroční akce se letos bude konat od 2. – 4. srpna 2019 v Las Vegas a na pořadu dne budou ta nejzvučnější bojovková jména současnosti. V oficiálním line-upu nebudou chybět tituly, jako jsou například Super Smash Bros Ultimate, Mortal Kombat 11, Tekken 7, Soul Calibur VI nebo nejnovější počin od SNK v podobě Samurai Shodown.

K celé problematice se nedávno vyjádřil i tvůrce Street Fightera Jošinori Ono na svém twitteru. Tam jednoduše napsal, že žádný Street Fighter 6 nemá. Jeho tým se nyní soustředí na dopilování aktuálního dílu Street Fighter V: Arcade Edition, který na akci EVO 2019 bude mít taktéž své zastoupení.

Závěrem je tedy možné říci, že očekávat nějaké zprávy o novém díle této oblíbené bojovkové série můžeme očekávat až někdy v době, kdy se na scénu dostaví nová konzolová generace. Což se zdá být nejlogičtějším vysvětlením. Jak jste na tom vy? Chtěli byste vůbec nový díl této bojovky? Napište nám pod novinku do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama