Srpnové PS+ nabídne závody i střílení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Srpnové PS+ nabídne závody i střílení

Srpnové PS+ nabídne závody i střílení

Marek Selinger

Marek Selinger

31. 7. 2019 16:00 8
Reklama

Po včerejší kanonádě Microsoftu s jeho nabídkou her pro předplatitelé Xbox Live Gold se čekalo, s jakou odpovědí přijde Sony. Ta jen před pár minutami ohlásila i své srpnové tituly pro službu PlayStation Plus. A byť se dle našeho názoru nakonec svému konkurentovi japonská firma nevyrovnala, o úplný debakl se taktéž nejedná.

První hrou, na kterou se Pluskaři mohou příští měsíc těšit, je dva a půl roku stará druhoválečná stealth akce Sniper Elite 4. V ní se v roli obávaného ostřelovače Karla Fairburna ocitneme ve Středomoří, kde budeme připravovat půdu pro invazi Spojenců. V naší recenzi si titul odnesl tři body z pěti s tím, že se spíše jedná o velké rozšíření předchozího dílu, nicméně pokud vám chybí tématika druhé světové války a navíc byste si chtěli užít i trochu té kooperace, se Sniper Elite 4 nešlápnete vedle.

Druhou srpnovou hrou jsou futuristické závody WipEout Omega Collection, jejichž vydání datujeme do léta 2017. Jedná se o kompilaci hned třech starších titulů z této série, konkrétně mluvíme o původním díle s přízviskem HD, přídavku Fury a vitové odbočce 2048. Pavel ve své recenzi hodnotil tento balík 4/5, navíc se jedná o kousek, který si užijí i majitelé PS VR. Stahovat budete moci od úterý 6. srpna.

Nuže, relativně slušná nabídka, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama