Vztahy a venkov v Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vztahy a venkov v Cyberpunk 2077

Vztahy a venkov v Cyberpunk 2077

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 8. 2019 13:42 2
Reklama

Další týden a další informace o velmi očekávaném titulu Cyberpunk 2077. Tyto informace pochází od reddit uživatele Arise 92, který tyto informace převzal z polského časopisu PSX Extreme. Redaktoři tohoto webu sepsali 10 stránek právě o této hře, a objevilo se zde i několik nových informací, které získali od vývojářů CD Projekt RED.

První informace souvisí s prostředím mimo Night City. „Badlands mimo Night City je nebezpečné místo. Většina fauny vymřela nebo byla vybyta díky lidem. Není to místo, kam chcete jít sami nebo beze zbraně. Nomádi žijící v přilehlých oblastech jako Wraights nebo Aldecados mají mezi sebou velké konflikty, a ani vztahy s vámi nejsou jednotné. Wraights s vámi nejsou zadobře, naopak s Aldecados si popovídáte“.

Také jsme se dozvěděli něco o lootu či vztazích s NPC. „Loot je velmi důležitý a kromě běžných věcí pro kraftění, zbraně a brnění, zde budou sběratelské předměty. Pokud máte rádi lootování, měli byste si nainstalovat speciální čip, který vám napomůže najít speciální věci.“

„V Cyberpunku bude hluboký systém vztahů. Můžete se skamarádit s mnoha NPC, a dokonce se můžete stát více než kamarádi, a tento hlubší vztah mít s více lidmi najednou. Samozřejmě ne všechny NPC budou mít stejnou orientaci jako vy, pokud si s nimi budete chtít povyrazit, budete to muset zkusit jinou cestou“.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama