Herní doba, photo mód a NG+ v Control
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herní doba, photo mód a NG+ v Control

Herní doba, photo mód a NG+ v Control

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 8. 2019 09:16 1
Reklama

Od vydání akční adventury Control už nás děli jen necelý měsíc, a tak se autoři her jako Max Payne, Alan Wake či Quantum Break, podělili o další detaily, které fanoušky jejich očekávaného titulu zajímaly. Thomas Puha ze studia Remedy Entertainment v rozhovoru pro IGN mimo jiné prozradil, jak na tom bude Control s délkou příběhu, režimem New Game + a photo módem.

Je pochopitelné, že délka kampaně se bude lišit podle přístupu hráčů. Minimálním časem pro absolvování všech hlavních misí by však při prvním průchodu mělo být zhruba 10 hodin, zájemci o vedlejší aktivity a sbírání nepovinných předmětů ve hře ale snadno stráví i více než dvojnásobek času. Hra navíc dostane po vydání dvě expanze, které herní dobu ještě prodlouží.

Mírným zklamáním může být absence režimu New Game +, ta je ovšem dána čistě velikostí vývojářského týmu, který musí pečlivě uvažovat nad tím, kterým směrem bude směřovat své síly. Control se navíc při vydání obejde i bez photo módu, ten ale narozdíl od NG+ do hry přibyde prostřednictvím updatu krátce po vydání. To připadá na 27. srpna, kdy se hra objeví na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama