Hitman se nezastaví ani v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman se nezastaví ani v srpnu

Hitman se nezastaví ani v srpnu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

4. 8. 2019 12:25
Reklama

Vývojáři z IO Interactive se o druhý díl rebootovaného Hitmana dlouhodobě dobře starají a ani srpen nebude výjimkou. První dva kousky nového obsahu už jsou dokonce v tuto chvíli k dispozici a jedná se o misi v Miami a nový cíl v Coloradu. To je ale teprve začátek.

Už 8. srpna se ve hře znovu objeví vražedný kufřík, který kromě přepravy zbraní efektivně omráčí každého, kdo se připlete do jeho letové dráhy. V polovině měsíce přibyde do hry nový kontrakt s názvem The Batty Tranquility, na který o den později naváže nový cíl na mapě v Paříži. Zdrží se ale jen deset dní, takže pospíchejte.

Dvaadvacátého srpna se můžou hráči těšit na výtvory vytvořené komunitou hry. Vývojáři sami vyberou z několika fanoušky zpracovaných kontraktů na téma "Cosplay Karma" a vy si je budete moci vyzkoušet. Ve stejný den se ve hře objeví ještě nová mise The Scarlett Deceit.

Další důležitou událostí bude vývojářský stream, který prozradí spoustu chystaných novinek pro Hitman 2. Ten proběhne den před vydáním srpnového updatu, tedy 26. srpna. Ve stejném dni bude vypuštěn i jediný zpoplatněný obsah pro tento měsíc – The Smart Casual Pack. Jeho obsahem jsou sluchátka, telefon a nový oblek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama