Red Dead Online se rozšíří o nové role
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Online se rozšíří o nové role

Red Dead Online se rozšíří o nové role

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

4. 8. 2019 14:00 1
Reklama

Red Dead Redemption 2 se přes nás přehnal jako divoká bouře a Rockstar znovu dokázal, že hry opravdu tvořit umí. Ale co RDR2 čeká dále? Inu, nevíme jak případné rozšíření singleplayeru, ale Red Dead Online se již brzy rozroste o tři unikátní hráčské role.

Někteří se tak možná vydají na cestu coby Bounty Hunter, a budou se tak snažit shrábnout odměnu za vystopování a následné zajmutí (či zabití) vybraného cíle. Ne každého ale baví neustálý boj o přežití, a proto se virtuální podnikatelé asi spíše vzhlédnou v nabízeném Traderovi. V jeho botách totiž budou moci naplno využít nastalého kapitalismu, a přeprodávat tak nalezené suroviny (maso, kožešiny atd.) za vidinou vlastního zisku a obohaceni. Pokud vás ale ani podnikání neoslovilo, zbývá stále poslední z tria, Collector. Jestliže si ho vyberete, vydáte se na divokou honbu za vzácnými poklady a cennostmi, které jsou ukryté na herní mapě.

Mimo změny hratelnosti navíc každá role přichází i s vlastním stromem vylepšení, která si budete moci skrze hraní odemknout. Bude tak pouze na vás, rozhodnete-li se specializovat pouze v jedné roli či upřednostníte simultánně rozvíjet všechny tři zároveň. Za Bounty Huntera si tak budete například moci odemknout vylepšené laso, Trader zase dodatečně rozšíří svůj kemp a Collector se dočká takových vychytávek, jako je detektor kovu.

Zároveň s touto velkou novinkou ale přichází i celá řada menších, zato o nic méně vítaných, změn. Tu nejvýraznější představuje vylepšená odezva při ovládání hráčské postavy, která by tak brzy měla více odpovídat tomu, co si hráči od vydání přáli. Mimo to nás čeká i více po světě rozesetých předmětů, snížení příchozího poškození pro defenzivní hráče a celá řadu dalších věcí, na které se lze těšit. Sečte, podtrženo, Divoký západ stále žije a je čas se do něj vrátit zpátky.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama