Cyberpunk 2077 má nabídnout NG+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 má nabídnout NG+

Cyberpunk 2077 má nabídnout NG+

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 8. 2019 17:20 2
Reklama

Jsou hry, u kterých se zkrátka vyplatí si je projít znovu. Ať už kvůli hratelnosti, příběhovým volbám či čistě pro onu radost z hraní, kterou vám v daném okamžiku ten či onen titul nabízí. No a jelikož je zdravé předpokládat, že Cyberpunk 2077 nebude špatnou hrou, jistě vás potěší, že při jeho opětovném hraní budete moci využít režim New Game Plus.

AKTUALIZACE

Podle posledního vydaného článku na PSX XTREME nebude NG+ dostupný při premiéře hry, ale dorazí s mírným zpožděním. 

PŮVODNÍ ZPRÁVA 

S Informací přišel polský magazin PSX XTREME, který ve svém rozsáhlém článku (jehož shrnutí je dostupné v angličtině na redditu) měl mimo jiné potvrdil i zmíněný NG+. Zřejmě se tedy ukáže, že nastane podobná situace jako v případě třetího Witchera a studio skutečně aktivně začlění NG+ do jednotlivých herních mechanismů. Samotná idea jeho implementace samozřejmě vázla ve vzduchu již nějakou dobu. A aby také ne, když se vývojáři již léta dušují tím, jak veškerá učiněná rozhodnutí promění herní svět i osud postav, a jak žádný průchod nebude totožný.

Nutno říct, že vývojáři dle dostupných informací z výše zmíněného redditu nikterak nekomentovali, kdy k přidání NG+ dojde. Může se tak tedy stát už při vydání či až v jednom z budoucích updatů. Zároveň zde však zůstává i možnost, že originální článek, který je dostupný v posledním čísle časopisu PSX XTREME jednu či onu možnost potvrzuje a autor, který text shrnul, tento detail jednoduše opomenul.

Ať je tomu, jak chce, jedná se o další ze série dobrých zpráv, které nám potvrzují, že při vydání Cyberpunku bude asi opravdu nejlepší si tu dovolenou nakonec vzít. Jak je totiž vidno, 16. dubna příštího roku nastane období, kdy nejspíše po dlouhou dobu nevylezeme z tepla našich domovů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama