Samurai Shodown odhaluje DLC postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Samurai Shodown odhaluje DLC postavy

Samurai Shodown odhaluje DLC postavy

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 8. 2019 12:00
Reklama

Vlna japonských her vesele pokračuje a tentokrát přichází na řadu Samurai Shodown, jehož protagonista se mimo právě oznámeného výletu do SoulCaliburu VI dočká i pěti nových hratelných spolubojovníků.

Pět ale není žádné náhodné číslo, poněvadž zmínění válečníci se nepřiřítí najednou, ale dojde k jejich postupnému uvolňování po zbytek roku. Každý měsíc od srpna až do samotného prosince nám tedy dorazí vždy jeden válečník. Nyní však blíže k samotnému planogramu vydávání postav. Prvním koho dostaneme pod ruku bude mladá dívka Rimiruru. Ta by měla dorazit již 7. srpna, a odstartovat tak tuto nezastavitelnou lavinu nového obsahu. Rimiruru bude následně doplněna v září Shizumaru Hisamem, v říjnu Basarem a pro listopad a prosinec nám v odpovídajícím pořadí zbývají Kazuki Kazama a Wan-Fu.

Všechny zmíněné postavy budou přístupné v rámci season passu s výjimkou zářijového Hisameho, který bude pro všechny hráče dostupný zcela zdarma. A aby toho nebylo málo, již nyní víme i o druhé chystané sezóně 4 DLC charakterů, pro kterou byla dokonce odhalena i první dostupná postava, Mina Makijina. Vypadá to tedy, že SNK má s nejčerstvějším přírůstkem do rodiny Samurai Shodown velké plány a vůbec bychom se nedivili, kdybychom si o tomto titulu povídali i v následujících letech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama