Režimy grafiky PS4 Pro verze Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Režimy grafiky PS4 Pro verze Borderlands 3

Režimy grafiky PS4 Pro verze Borderlands 3

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

8. 8. 2019 05:40 2
Reklama

Během posledních týdnů se zdá, že téměř neuplyne den, aby Gearbox znovu nepřišel s novými informacemi, které ještě více přibližují chystané Borderlands 3. Tentokrát však nepůjde o další záběry z hraní nebo představení další postavy, ale o bližší upřesnění technických specifikací chystané PS4 Pro verze.

PS4 Pro na rozdíl od klasické PS4 poskytne svým majitelům možnost vybrat hned ze dvou možných grafických nastavení. Klasicky tak přichází na řadu otázka, zda preferujete kvalitu obrazu či vyšší výkon. V prvním případě tak budete moci ocenit ostrost rozlišení 4K, které však bude zároveň vykoupeno omezením snímkovací frekvence na 30 FPS. V tom druhém, jak již asi očekáváte, budete svědky 1080p/60FPS.

Pokud navíc disponujete zobrazovacím zařízením s podporou HDR, budete moci využít i této neméně vizuálně atraktivní funkce. Dodatečně, pokud nevlastníte 4K monitor, ale zároveň byste si přáli využít bonusový výkon, který Pro nabízí, budete při volbě vyššího rozlišení odměněni dodatečným supersamplingem. Výsledkem bude, že při srovnatelném rozlišení, jaké nabídne standardní PS4, by měla verze pro PS4 Pro vypadat o poznání lépe.  Na poslech to zní hezky, teď jen doufat, že to stejné půjde říci i o samotné optimalizaci, která může zejména na základní PS4 a XO představovat problém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama