No Man's Sky Beyond ukazuje launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man's Sky Beyond ukazuje launch trailer

No Man's Sky Beyond ukazuje launch trailer

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 8. 2019 07:00 9
Reklama

Moment, ve který většina pochybovačů nejspíše už nevěřila se pomalu blíží a téměř to vypadá, že No Man's Sky skutečně naplní své dřívější zdánlivě nedosažitelné sliby. No Man's Sky Beyond totiž v novém traileru vypadá opravdu fantasticky.

A nemluvíme pouze o grafické stránce, ale i o té hratelnostní. Světy působí mnohem živěji a samotná přítomnost ostatních hráčů, se kterými půjde interagovat, dodává zážitku onu věc, která ji až dosud citelně chyběla. Navíc, jak jsme již dříve referovali, Beyond se skládá ze dvou hlavních složek. Tou jednou je výrazné vylepšení online funkcionality, kdy se s ostatními hráči budete moci setkat v rámci prostoru zvaného Nexus. Zde pak hráči mohou komunikovat, předvádět nejnovější úlovky či vyrážet na společná dobrodružství. A abyste si je ještě více užili, můžete využít i druhé hlavní novinky, kterou je VR režim.

Novinkou, kterou jsme až dosud ale nevěděli, je to, že si budeme moci osedlat i některé z mnoha tvorů, které na svých cestách potkáme. A přiznejme si, projet se na obřím vesmírném krabovi je prostě něco, co nezažijeme každý den. Ale dost bylo řečí, přesvědčit se o působivosti tohoto zážitku se budete moci nakonec sami již velice brzy. Datum vydání totiž zůstalo beze změny, a tak se již 14. srpna Beyond podívá jak na PC, Xbox One, tak i PlayStation 4 ve formě bezplatného updatu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama