Ukázka nového DLC pro Just Cause 4 je tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka nového DLC pro Just Cause 4 je tu

Ukázka nového DLC pro Just Cause 4 je tu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 8. 2019 11:00
Reklama

Just Cause 4 se možná nepovedl tak, jak by si mnozí z nás přáli. A dalo by se téměř říct, že vyjma přidaných efektů počasí jsme víceméně dostali to samé v bledě modrém. To se však s přibývajícím obsahem mění, a my se tak nyní můžeme stát svědky představení nového DLC, které přináší řadu novinek.

Danger Rising, jak se toto DLC jmenuje, nám totiž nabídne možnost vyřádit se nejen nových misích, ale hlavně s novými hračkami. První z nich, která stojí za zmínku je odstřelovací puška Yellowstone Auto Sniper Rifle, která mimo možnosti zneškodnit cíle pěkně z dálky nabídne i režim nasazení dálkově ovládaných dronů. Na druhou stranu Stormalong Em Zero magnesis rifle poskytne šanci pohrát si s gravitací, a stává se tak ideální volbou při zneškodňování obrněných cílů. Zlatým hřebem však nebude žádná z palných zbraní, ale příležitost proletět se na futuristicky vyhlížejícím hoverboardu. S jeho pomocí budete moci v rámci chvil překonat rozsáhlé vodní plochy, klikaté městské zástavby či ještě stylověji likvidovat nepřátelské síly.

Když už je řeč o nepřátelích, s nimi to také nebude tak lehké jako dříve. Vylepšení se totiž nedočkal pouze Rico, a vy si tak budete na bojišti muset počínat o něco opatrněji. Vybraní nepřátelé totiž získávají možnost využít jednoho z nejvíce charakteristických prvků série Just Cause, přitahovacího háku. Nově tak nabývají na dříve netušené mobilitě, a vy si proto budete muset dávat dobrý pozor, jak se s nimi vypořádáte. A měli byste se připravit rychle, jelikož Danger Rising, jež uzavírá expansion pass "Dare Devils, Demons & Danger," dorazí na PC, PS4 a XO již 29. srpna.

;

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama