Capcom na GC ukáže něco s DMC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom na GC ukáže něco s DMC

Capcom na GC ukáže něco s DMC

David Plecháček

David Plecháček

13. 8. 2019 11:48 1
Reklama

Devil May Cry bylo vedle remaku druhého Resident Evilu jarním kvalitním zářezem od Capcomu. Obě hry si vedly přímo fenomenálně a těžko soudit, která byla vlastně lepší. Měli jsme za to, že obě kapitoly už jsou uzavřené, nicméně po událostech na Anime festivalu v Orlandu na Floridě je možné, že minimálně DMC nějakým způsobem bude pokračovat dál.

Žádná DLC se do Devil May Cry s výjimkou režimu Bloody Palace nechystalo, sám producent hry Matthew Walker v dubnu řekl, že vývoj hry byl ukončen. Přesto se v Orlandu stala poněkud zvláštní situace, kdy na konci Dantův dabér Reuben Langdon divákům řekl, aby odložili své mobilní telefony, protože jim něco nového exkluzivně ukáže. Paradoxně všichni opravdu poslechli a do světa se obsah závěru přednášky nedostal.

Situaci potvrdil i Dan Southworth, pro změnu hlas Vergila, který řekl, že obsah nemůže ani naznačit do doby, kdy jej nezveřejní samotný Capcom. Vyvstává hned několik více či méně pravděpodobných variant, oč se jedná. Na novou hru je stále velice brzy, DLC údajně žádná být nemají. Zároveň je ale za rohem Gamescom a je velice pravděpodobné, že Capcom popisovanou věc odhalí právě v německém Kolíně.

Stále je ale nepravděpodobnější fakt, že se jedná spíše o drobnost, než o něco nečekaného. Tak či tak, Capcom bude součástí úvodní show německého veletrhu, která se odehraje příští pondělí po programu Microsoftu a Googlu se svou Stadií. Poté budeme moudřejší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama