Gamescom nabídne gameplay Predatora
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gamescom nabídne gameplay Predatora

Gamescom nabídne gameplay Predatora

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

14. 8. 2019 06:45 6
Reklama

Pouze kratičký a informačně chudý teaser. To bylo vše, čeho jsme se při oznámení Predator: Hunting Grounds na posledním State of Play dočkali. Jak to tak ale vypadá, vývojáři nám to chtějí vynahradit, poněvadž bylo oznámeno, že nebudou na blížícím se Gamescomu chybět.

Čekání navíc nebude nikterak dlouhé, jelikož by se tak mělo stát již při zahajovacím večeru samotné akce. Povaha ukázky je v příspěvku Geoffa Keighleyho, jednoho z pořadatelů, popsána jakožto "in-game footage," a tak bude zajímavé sledovat, jak v pondělí, 19. srpna, autoři ukázku pojmou.

Ale ať už vývojáři ze studia IllFonic zvolí jakoukoliv formu prezentace, pevně doufáme, že se alespoň slůvkem zmíní o bližším datu vydání. To je totiž stále vágně stanoveno na rok 2020 a bylo by tedy nasnadě oznámit alespoň část roku, kdy můžeme hru očekávat. V neposlední řadě je dobré připomenout, že Predator: Hunting Grounds je multiplayerový titul vyvíjený pod hlavičkou Sony, a jako takový bude dostupný pouze pro majitele PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama