E3 ukázka z Dying Light 2 koncem srpna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka E3 ukázka z Dying Light 2 koncem srpna

E3 ukázka z Dying Light 2 koncem srpna

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 8. 2019 08:35
Reklama

I na letošní E3 se prezentovaly záběry z očekávaných titulů, které si mohli vychutnat pouze návštěvníci veletrhu. Zbytek světa tedy vyčkává, až se naplní příslib autorů a ukázky zaplaví internet. Krom nových záběrů z polského RPG Cyberpunk 2077 je také netrpělivě vyhlížena ukázka z další polské hry. Konkrétně jde o Dying Light 2.

Techland se totiž na E3 blýsknul velmi působivou prezentací. Pavel se ostatně na základě čtyřicetiminutové ukázky nebál titul označit jako černého koně celé výstavy. Jeho dojmy si můžete přečíst zde. O to víc potěší skutečnost, že bude ukázka velmi brzy dostupná všem.

Oficiální twitterový účet Dying Light 2 totiž v novém příspěvku láká na gameplay záběry. K dispozici budou v rámci speciálního streamu, vysílání je naplánováno na 26. srpna.

Sami vývojáři popisují svět Dying Light 2 jako moderní středověk. Akční sandbox láká kupříkladu na zásadní rozhodnutí, na nichž skutečně záleží. Hráč má možnost ovlivnit podobu světa, chování postav a klíčové události. Chybět samozřejmě nebude ani osvědčený parkour.

Dying Light 2 zatím nemá pevné datum vydání. Trailer z konference Microsoftu nicméně prozradil, že by tým z Techlandu chtěl stihnout jaro příštího roku. Hra vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama