WRC 8 vyjde zřejmě na Epic Game Store
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WRC 8 vyjde zřejmě na Epic Game Store

WRC 8 vyjde zřejmě na Epic Game Store

David Plecháček

David Plecháček

15. 8. 2019 10:00 1
Reklama

Jestliže máte rádi závody, z letošního podzimu musíte mít radost. Poslední dny pravidelně píšeme o Need for Speed, dlouhodobě počítáme s vydáním nového Gridu a do toho letos vyjde i další díl WRC od Kylotonnu. V určitém ohledu ale nebudou mít radost hráči na PC, když jim řekneme, že každá z her vyjde někde jinde.

Situace je jasná u NFS. EA tradičně své hry vydává na platformě Origin a tam zamíří i další díl již tak bohaté série. Poněkud složitější je to s pokračováním Race Driver Grid, jeho nový díl stroze pojmenovaný Grid vyjde 11. října na Steamu. Alespoň tak to zatím vypadá. Stejně bychom před časem hovořili i o sérii WRC, ale teď už to vypadá, že WRC a Steam nejdou dohromady. WRC 8 totiž pravděpodobně v září vyjde na Epic Game Store.

Hráči o změně distribuční platformy spekulují na základě oficiálních stránek hry. Tam se totiž v současné době objevuje logo EGS, zatímco tradiční značka Steamu chybí. Bigben ani vývojáři ze studia Kylotonn ale zatím žádnou změnu neoznámili a WRC 8 prozatím můžete najít i na Steamu. Člověk aby si snad raději hodil korunou...

Ale abyste to nemuseli dělat, můžeme přidat i další argumenty. Jedním z nich je i poslední hra od Bigbenu, The Sinking City, které bylo Epic Game Store exkluzivitou. Z tohoto pohledu se zdá být pravděpodobné, že se to samé stane i v případě WRC 8. Předobjednávat tak verzi ze Steamu se zdá být v tuto chvíli poněkud nerozumné, i přes to, že do vydání zbývá několik málo dní. Hra by měla vyjít už 5. září, kromě PC též na konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama