BioWare opouští člověk z vedení Anthemu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare opouští člověk z vedení Anthemu

BioWare opouští člověk z vedení Anthemu

David Plecháček

David Plecháček

16. 8. 2019 11:09 1
Reklama

Anthem si během svého vývoje vyžádalo spoustu obětí, a spousta jich ještě přibude. Zdá se, že dalším jménem na seznamu odchodů z BioWare je Ben Irving, jeden z vedoucích producentů hry. Zkušený člen vývojářského týmu z Edmontonu své rozhodnutí zveřejnil na vlastním Twitterovém účtu.

Irving nebyl při vývoji tou největší rybou v rybníku. Výkonným producentem byl v posledních letech Mark Darrah. Jelikož bylo jeho původní ambicí (a dlouhou dobu i náplní práce) příprava Dragon Age 4, je pravděpodobné, že se Darrah po vydání Anthemu k fantasy sérii opět naplno vrátil, a v tu chvíli by v hierarchii pokračoval režisér hry Jon Warner. Hned za ním ale čekali tři vedoucí producenti, Mike Gamble, Leonard Quem a právě zmíněný Ben Irving.

Všichni tři se podíleli na vývoji od samotného začátku, a před tím, než převzal kormidlo Darrah, se pravděpodobně jednalo o hlavní lodivody projektu. Pravdou nicméně také je, že právě jejich nejednotnost stála z velké míry za tím, že se vývoj Anthem takto protáhl. Ať byly pohnutky jakékoliv, minimálně jeden z nich, právě Ben Irving, se rozhodl po osmi letech BioWare opustit.

„Ve studiu jsem strávil krásné roky, a po osmi letech jsem se rozhodl pohnout se z místa a přijmout nabídku jiné videoherní společnosti,“ říká Irving i přes to, že bylo BioWare už od dob Baldurs Gate jeho vysněnou destinací, kde by chtěl pracovat. „Napořád ale budu vděčný lidem, kteří mi umožnili pracovat na skvělých hrách ve společnosti skvělých lidí.“

Další slova už míří konkrétně hře, pod níž je z velké míry podepsán. Dle Irvinga má před sebou Anthem zářnou budoucnost, na hře pracuje nadaný tým plný skvělých lidí, kteří hru stále posouvají, a Irving (stejně jako ostatní) je zvědavý, co se z tragického káčátka vyklube. „Měl jsem rád interakci s naší komunitou, na streamech, Twitteru nebo Redditu. A to přese všechno dobré, i přese všechno zlé. „Věřte, že jste ale v dobrých rukou,“ uzavřel svůj vzkaz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama