Don‘t Starve Together dostává velký update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Don‘t Starve Together dostává velký update

Don‘t Starve Together dostává velký update

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

16. 8. 2019 15:00
Reklama

Že jste ještě nepropadli survival hrám? To se může lehko změnit, obzvláště pokud nebude trpět sami a do boje o přežití zapojíte i některé ze svých přátel. Nakonec, není liž pravda, že ve více lidech se to lépe táhne? A jaká je lepší příležitost, než tak učinit skrze skvělé Don’t Starve Together a jeho nejnovější update Turn of Tides.

Ten, jak již název napovídá, nenabídne nic jiného než šanci postavit si svoje vlastní improvizované plavidlo, na kterém se spolu s přáteli vydáte na plavbu, jenž nejspíše nenabídne zdárný konec. Hráči základního Don’t Starve si možná vzpomenou, že hra taktéž obdržela podobně laděné DLC zvané Shipwrecked. Turn of Tides se však v mnoha směrech liší.

Za prvé, nabídne zcela novou lokalitu zvanou The Lunar Island. A jak je u Don’t Starve již zvykem, ostrov není tak pustý, jak by se na první pohled mohlo zdát. A tak můžete vzít jed na to, že nebudete jedinými osadníky ostrova a ani těmi nejnebezpečnějšími. Mimo nových potvůrek však Lunar Island obohatí hru i o tři nové biomy, přičemž každý bude disponovat vlastními unikátními zdroji a nepřáteli, které se v něm budou vyskytovat.

Poslední neopomenutelnou novinkou je využití nového mechanismu zvaného Enlightenment. Ten by dle popisu měl nahradit klasický měřič zdravého rozumu, přičemž funkce zůstane v zásadě stejná. Čím více "osvícení" budete, tím více začnete odhalovat dříve ukryté tvory a další schované předměty.

Turn of Tides tak započne první ze série updatů "Return to Them," které do hry přibudou v následujících měsících. Pokud vám nápad Turn of Tides připadá zajímavý, můžete své schopnosti přežití otestovat již nyní na PC, Macu a Linuxu. Konzoloví hráči si budou muset dle odhadu autorů počkat ještě 3-4 týdny. Pokud se navíc do PC verze přihlásíte v následujících dvou týdnech, obdržíte navíc i extra plachtu zvanou "Roseate Sail", se kterou můžete zkrášlit svou loď na chystanou plavbu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama